• Knakkie Knoedel Carnaval
  • sneeuwpret!
  • Echte vikingen!
  • de fancy fair
  • optische illusies
  • naar de sloot!

Knakkie Knoedel Carnaval

sneeuwpret!

Echte vikingen!

de fancy fair

optische illusies

naar de sloot!

WELKOM OP DE PAGINA VAN GROEP 1/2

Leerarrangement Lenteverhaal
Voor ons leerarrangement ontwerpen we een echt boek.We hebben zelf een spannend, grappig en soms verdrietig lente verhaal bedacht. We zijn, zoals op de foto te zien is, met de illustraties begonnen.


Thema Boerderij
Een beestenboel in de themahoek!.
 

Sneeuwpret!!!


Op visite bij de Chinees

Als introductie van het nieuwe thema "Chinees Nieuwjaar"namen we een kijkje bij Chinees Golden River in Balk. Ook kregen we mooie spullen om onze hoek tot een heus Chinees restaurant om te toveren.


Leerarrangement filmpje


Boodschappen doen
?Op 20 november hebben we met de hele klas boodschappen gedaan. Toen we dat gingen doen, voor onze inloop (leerarrangement) kregen we een rondleiding door PLUS Siemonsma! Bedankt voor de leerzame ochtend en gevulde tasjes.


Herfstwandeling door het bos
We zijn vrijdag 9 november in het bos geweest. We hadden tijd te kort! Er is zoveel te ontdekken en te doen. Annenaria koekoek, met de bal spelen, paddenstoelen en kikkers gevonden, mos gevoeld, ritseldansen, blaadjes regen, herfstspullen verzamelen en tellen tot 20. En ineens zagen we hoe de rietsnijder in de vijver aan het werk was! 
   
Nationaal Schoolontbijt
Op vrijdag 9 november zijn we in de klas gestart met een gezond ontbijt. Met wat hulp van moeders hebben we heerlijk gegeten!
  

Vriendschap is.... zomaar iemand verrassen...
Vandaag was groep 1/2 op een "geheime" missie...
 

Het Kabouterpad
Kaboutertjes zoeken en vinden was vandaag geen probleem! Ze waren er zo druk mee dat we de opdrachten bijna vergaten... wat een geslaagd uitje!
  

Naar de Imker!
In de eerste week van dit nieuwe schooljaar, is groep 1/2 op visite geweest bij de bijen van imker Ridder.
  

Sint Ludgerusschool     Siemen de Jongstrjitte 4, 8561 DP Balk     t 0514 - 60 23 43     sjors.dewolff@ludgerussskoalle.nl